Afpuds svinemørbraden for sølvsene og andet fedt. Bed evt. din slagter om det.
Flæk mørbraden på langs, hvor du laver en langt snit med en skarp kniv, og derefter folder mørbraden ud. Som du kan se på billedet. Bank også gerne mørbraden let, men uden at smadre. Pas i øvrigt på, at du ikke kommer til at skære for dybt!
Rør alle ingredienserne til marinaden sammen i en lille skål.
Smør mørbraden på begge sider med lidt marinade - brug ca. 1 spiseskefuld pr. side. Har du tid, kan du med fordel nu lægge mørbraden i en plasticpose og på køl i en time eller to. Men du kan lade den trække 15 minutter, og derefter springe videre til næste trin.
Varm en pande godt op, da du skal lave pandestegt svinemørbrad ved en god varme. Brug gerne en støbejernspande, hvis du har sådan en.
Kom en lille sjat olie på den varme pande, og læg derefter hurtigt den flækkede mørbrad på.
Stegetiden er 3-4 minutter pr. side, hvor du vender mørbraden nogle gange, og hver gang lige påfører kødet lidt mere marinade og smag. Krydr også med salt og friskkværnet peber.