Tænd ovnen på 200 grader almindelig over- og undervarme (ikke varmluft).
Sukker, marcipan og blødt smør kommes i skålen til din røremaskine med påmonteret piskeris. Det er nemmest at lave din appelsin mazarin kage på røremaskine, men du kan også anvende en alm. elpisker.
Pisk massen grundigt sammen - det tager cirka 5 minutter ved middel hastighed.
Derefter piskes æggene i ét ad gangen, og du skal ikke piske unødvendigt længe. Når æggene er optaget i mazarinmassen, ja så er dejen klar.
Tag skålen af røremaskinen og vend hvedemel og bagepulver i (bland først melet med bagepulveret). Her anvendes en dejskraber eller grydeske - du må ikke piske mere.
Riv skallen af appelsinen i dejen, men undgå det hvide, da det er bittert.
Skær appelsinen over og pres saften af den. Du skal bruge ca. 50 gram friskpresset appelsinsaft, som kommes i dejen. Er der ikke saft nok i appelsinen, må du presse en mere.
Vend dejen hurtigt sammen, men så den stadig er luftig.
Jeg plejer at bage appelsin mazarin kage i runde forme med en diameter på ca. 15 centimeter, da det passer en omgang kaffe. Formene smøres og drysses med sukker. Du kan også anvende større forme, men her forlænges bagetiden så.
Fordel dejen i de tre forme, og glat den ud.
Bages de tre mazarinkager midt i ovnen i ca. 25 minutter.
Tag kagerne ud og lad dem køle af. Du kan evt. vende dem ud af formen når de er kølet lidt af.
Smelt chokoladen i en lille gryde, og tag den af varmen. Rør smørret i til du har en glat chokolade ganache. Fordel ganache på maarinkagerme (som du kan se på billedet), og drys straks med hasselnøddeflager. Lad chokoladen sætte sig.