Clotted cream opskrift på perfekt tilbehør til scones
Clotted cream kan næsten ikke fremskaffes herhjemme, så vi bliver nødt til at lave den selv. Når du først har smagt den, bliver du hooked.
Ret Tilbehør
Køkken Engelsk
Keyword piskefløde, smør
Bagetid 12timer
Samlet tid 12timer5minutter
Antal 4personer
Forfatter Karen Seneca
Ingredienser
0,5lpiskeflødeel dobbeltfløde
Sådan gør du
Tænd ovnen på 80 grader over- og undervarme.
Hæld dobbeltfløde eller piskefløde i et ovnfast fad.
Lad det bage i ovnen ved 80 grader i 12 timer, for eksempel natten over.
Når du tager det ud, er der et tykt, smøragtigt lag øverst. Derfor skal du røre det rundt i en skål, før du kommer det i køleskabet.
Efter at have været på køl i nogen timer, kan du nu tage det ud og røre rundt. Så er din clotted cream klar til at blive serveret til din egen afternoon tea.