Start med at stege kyllingefileterne i ovnen. Skær fedt og urenheder fra, og pensl kødet med olivenolie. Krydr med paprika, salt og peber, og steg dem i ovnen.
Kyllingebrysterne skal have 20 minutter ved 190 grader varmluft. Efter lidt afkøling skæres kyllingebrystfileterne i tynde skiver.
Spidskål snittes i helt tynde strimler fra spidsen og ind, mens gulerødderne snittes i tynde strimler med kartoffelskræller.
Tomaterne vaskes og skæres i tynde skiver.
Rør olivenolie, citronsaft, sat og peber sammen til en nem dressing. Du kan eventuelt også tilsætte en teskefuld sennep, det smager også godt.
Varm tortillas på en meget varm pande i ti sekunder på hver side.
Fordel lidt snittet spidskål på hver tortilla, dernæst nogle strimler gulerod. Så kommes nogle skiver kyllingebrystfilet på, hvorefter der lægges et par tomatskiver øverst.
Kom lidt dressing på, og fold så tortillaen let sammen som et kræmmerhus, og hold den fast med en tandstikker.