Start med at skære sværen af flæskeskiverne. Bank derefter skiverne flade med håndroden eller en kagerulle. Evt. mellem to fryseposer.
I en dyb tallerken piskes æggene sammen med lidt mælk, og i en anden skål hældes raspen i.
Dyp nu hver flæskeskive i æg, og derefter godt i rasp.
Læg den panerede flæsk til side, hvor den gerne må hvile i 10 minutter, så paneringen når at sætte sig.
Varm en pande godt op, og kom en stor klat smør i. Læg flæskeskiverne på, og steg dem nu cirka 4-5 minutter på hver side, afhængig af tykkelsen på flæsket.
Paneret flæsk steges ved en middel varme, så den ikke branker, og det er også vigtigt at du eventuelt tilsætter mere smør, så kødet ikke steger tørt.
Læg de færdigstegte flæskeskiver på et stykke køkkenrulle, så fedtet suges af. Krydr med salt og peber.