Find et ildfast fad eller en mindre bradepande frem. Cirka 30 gange 20 centimeter.
Vej risene af og hæld dem i fadet.
Skær peberfrugt i små tern, forårsløg i mindre skiver og hvidløgsfed hakkes fint eller presses. Kommes i fadet.
Gulerødder skæres i små tern og kommes i sammen med karry.
Hæld bouillon ved. Den laves nemt ved at koge seks deciliter vand op sammen med et par bouillonterninger - gerne en hønsebouillon. Kom også fløden i.
Krydr med en smule salt (husk bouillonen er meget saltet) og friskkværnet peber.
Hak persillen fint og kom i, hvorefter det hele vendes forsigtigt rundt.
Kyllingebryst fileterne klargøres. Skær fedt og urenheder fra, giv dem et par snit på oversiden og læg dem øverst i fadet. Krydr dem med salt og peber.
Stil dit alt i et fad ind i ovnen, hvor det skal have cirka 30 minutter. Smag eventuelt om risene er møre.