Afmål sukker i en skål og pisk det sammen med de to æg til en luftig æggesnaps. Du kan anvende en elpisker eller blot bruge et hånddrevet piskeris.
I en anden skål blandes hvedemel godt sammen med vaniljesukker og bagepulver, og det sigtes i æggesnapsen. Nu skal du ikke længere piske med et piskeris, men blot vende dejen sammen med en dejskraber. Det bedste resultat får du ved at sigte det i, for så undgår du klumper i dejen.
Derefter sigtes kakao i og dejen vendes atter rundt. Men med forsigtighed, så du bevarer en luftig chokoladekagedej.
Nu putter du så fire generøse spiseskefulde Nutella i dejen - og husker at slikke skeen godt af bagefter. Det er bare en lille bonus.
Vend nu dejen færdig sammen med smeltet smør og en lille smule mælk, og dejen vendes til den er flot og blank.
Beklæd en lille bradepande eller ildfast fad med bagepapir og hæld dejen i.
Stil fadet i en forvarmet ovn ved 190 grader varmluft, hvor chokoladekagen nu skal bages i cirka 25 minutter. Stik i chokoladekagen for at mærke at den er gennembagt. Pas dog også på med at overbage kagen, for så bliver den tør og kedelig.
Lad den færdigbagte chokoladekage med Nutella køle lidt af.