Kyllingebryst skæres i mundrette stykker, det vil sige mindre tern. Husk god køkkenhygiejne når du har med kylling at gøre.
Bacon skæres ud i mindre tern, og brug gerne en tørsaltet bacon. Du kan også anvende færdige bacontern. Løg hakkes groft.
Kom en lille sjat olie i en varm stegegryde, og svits nu kylling og bacon indtil de gyldne. Det er vigtigt, at der er en god varme i gryden, da kylling og bacon ellers vil koge mere end stege.
Kom løg ved og svits videre et par minutter indtil al væde i gryden næsten er stegt væk.
Gulerødder deles i mundrette stykker og kommes i gryden.
Tilsæt paprika sammen med hakkede tomater og en deciliter bouillon, og derefter piskefløde.
Lad det koge op, skru ned og nu skal din paprikagryde med kylling blot simre i cirka 15 minutter med låget på.
Hak persille groft og vend den i, hvorefter der smages til med salt, friskkværnet peber og eventuelt mere paprika.
Du kan nu serveres paprikagryden, eller vælge at koge den lidt ind, så sovsen tyknes lidt mere.