Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Glaseret hamburgerryg (bedste metode)
Glaseret hamburgerryg skal laves på denne måde. Kog i 40 minutter, lad hvile i 10, og glasér i ovnen i 15 minutter. Så er den perfekt!
Ret
Aftensmad
Køkken
Dansk
Forb. tid
10
minutter
Tilb. tid
55
minutter
Samlet hvile- og trækketid
20
minutter
Samlet tid
1
time
25
minutter
Antal
4
Kalorier
160
kcal
Forfatter
Holger Rørby Madsen
Ingredienser
1
kilo
hamburgerryg
røget
2
teskefulde
sennep
2
teskefulde
brun farin
2
teskefulde
rasp
Sådan gør du
Fjern nettet fra hamburgerryggen og læg den i gryde med vand. Vandet skal netop dække kødet.
Du kan også tilsætte et grofthakket løg, 2-3 laurbærblade og en grofthakket gulerod, men det er ikke nødvendigt.
Kog så hamburgerryggen ved svag varme under låg i 40 minutter.
Tag gryden af og lad din hamburgerryg trække i vandet i 10 minutter.
Beklæd en bradepande eller et ildfast fad med lidt bagepapir, og læg hamburgerryggen derned.
Rør sennep og brun farin sammen, og smør det ud på hamburgerryggen. Drys derefter lidt rasp på.
Stil fadet ind i en 230 grader varm ovn (varmluft), og lad nu hamburgerryggen glasere i 15 minutter.
Tag den ud og lad hamburgerryggen hvile utildækket i 10 minutter inden udskæring.
Nutrition
Kalorier:
160
kcal