Start med at pudse svinemørbrad af for sølvsene og andet fedt. Skær den i skiver eller bøffer på en centimers tykkelse.
Rengør champignon, og del dem i kvarte.
Skær tørsaltet bacon ud i tern, og rødløgene hakker du groft.
Skær toppen af peberfrugterne og fjern kernehuset, inden du deler dem i grove tern eller skiver.
Find et ildfast fad frem, og tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Smelt en god klat smør på panden, og ved en god varme bruner du nu mørbradbøfferne på begge sider, så de får en solid stegeskorpe - det giver smag til retten!
Hæld dem op i det ildfaste fad.
Svits så bacontern til de er flotte og gyldne, og tilsæt så cocktailpølser, som også varmes godt igennem. Hæld det op i fadet.
Hæld de hakkede tomater i det ildfaste fad.
Brun så champignon grundigt, de skal svitses godt af - det giver også en fantastisk smag til mørbradfadet. Kom også dem op i det ildfaste fad.
Kom endnu en klat smør på panden, og svits rødløg og peberfrugter, Ryst panden rundt, og efter et par minutter kom du balsamico i. Lad det svitse et minut mere, og tilsæt så kalvefond og piskefløde.
Lad det koge op, og jævn med en teskefuld Maizena, der er udrørt i lidt koldt vand. Krydr også med generøse mængder friskkværnet peber, men IKKE salt. Baconstykkerne er meget saltede, og det er som regel slat nok til retten!
Hæld peberflødesovsen op i fadet, og giv den et par ekstra vrid med peberkværnen. Vend det rundt med en spiseske, så du får fordelt smagen godt i fadet.
Sæt så fadet midt i ovnen, og lad den stege der i 20 minutter.