Bland soya, skal af 1 citron, revet ingefær, presset hvidløg, brun farin og citronsaft i en skål og rør det godt rundt.
Hæld marinaden i en pose sammen med kødstrimlerne, luk posen godt og "masser" marinaden ind i kødet.
Lad kødet marinere i mindste et par timer - gerne i 24 timer.
Lad kødet dryppe af i en sigte, men GEM marinaden.
Varm wokken godt op og hæld olie i.
Steg kødet af flere omgange, så det lynsteger og IKKE koger i egen væde.
Når alt kødet er stegt, så kom lidt mere olie på og kom så gulerødder i wokken.
Lad dem stege et par minutter inden hvidkål og broccoli tilsættes. Krydr med salt og friskkværnet peber og lad grønsagerne stege nogle minutter - til de er næsten gennemstegt - men KUN næsten. Rør hele tiden i det.
Kom kødet på igen og vend rundt, så forårsløg og marinaden. Vend det hele godt rundt.
Tilsæt kogt ris eller nudler og vend det rundt et par minutter, sørg for at røre hele tiden.
Pynt til sidst med hakkede peanuts eller cashewnødder og revet citronskal.