Start med at afpudse svinemørbraden. Skær fedt, urenheder og sølvsene af. Skær så mørbraden i skiver - hver skive skal være cirka halvanden centimeter tyk.
Skær rødløget i tynde skiver, og rens champignon, som du derefter skærer i skiver.
Find en stor stegepande frem, og kom en god klat smør på. Når smørret er brunet af (det skal være nøddebrunt, så du får den rigtige stegesmag til kødet), bruner du hurtigt mørbrad-stykkerne et minut på hver side. Det skal ske ved HØJ varme. Krydr med soja, salt og friskkværnet peber under stegningen, og læg kødet til side på en tallerken.
Svits så champignon ved høj varme, og læg også dem til side på en tallerken.
Skru varmen ned på middel, og smelt en ny klat smør på panden. Svits rødløg, og tilsæt sukker og balsamico. Rør rundt, og lad det karamellisere.
Kom så mørbrad og champignon tilbage i panden, og tilsæt den kraftige hønsefond og piskefløde.
Lad det koge op, og jævn med Maizena, der er udrørt i lidt koldt vand.
Smag til med salt og friskkværnet peber. Pas på med saltet, da mørbraden blev saltet under stegningen, og hønsefonden indeholder også en del salt.