Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Blødkogt æg - guide med kogetid og de bedste tips
Her kan du se hvordan du koger blødkogt æg i gryde, den præcise kogetid, hvor meget vand du skal bruge og om du kan lave æggene i mikroovn.
Ret
Morgenmad
Køkken
Dansk
Tilb. tid
5
minutter
Samlet tid
5
minutter
Antal
4
Kalorier
155
kcal
Forfatter
Holger Rørby Madsen
Ingredienser
4
æg
størrelse M/L
Sådan gør du
Kom vand i en gryde, så det står et par centimeter op. Kog vandet op.
Læg forsigtigt æg i det spilkogende vand.
Lad æggene koge fem minutter under låg, for så er de blødkogte.
Kom koldt vand i gryden så æggene er dækket med vand, og lad dem trække i 30 sekunder.
Nutrition
Kalorier:
155
kcal