Her får du min opskrift på en nem pastasalat med bønner og kylling. God og sund aftensmad, hvor pasta- og kyllingesalaten serveres med en basilikumsolie.
En halv deciliter olivenolie røres sammen med paprika, hvidløgspulver og oregano.
Kyllingebryst fileterne steges enten på en varm pande eller grilles ved direkte varme. Cirka fem minutter på hver side. Pensles undervejs flere gange med krydderolien, og til sidst med salt og peber. Lægges til side.
Kom pasta som anvist på pakken og lad den dryppe af.
Kog bønnerne 2-3 minutter i letsaltet vand og dryp af. Til pastasalat med bønner kan både anvendes friske og frosne bønner.
Skær forårsløg i tynde skiver og snit spidskål ganske tyndt.
Lav basilikumsolie ved at blende olien med friske basilikumsblade, lidt friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.
Skær de stegte/grillede kyllingebryst fileter ud i små tern.
Vend kyllingetern sammen med pasta, bønner, forårsløg og spidskål, og anret pænt i et fad eller en salatskål.