Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Bagte rødløg med timian, balsamico og olie (ovn og grill)
Sådan laver du de perfekte bagte rødløg, der toppes med olivenolie, balsamico og frisk timian. Bages i 25 minutter. Eller grilles.
Ret
Tilbehør
Køkken
Dansk
Forb. tid
5
minutter
Tilb. tid
25
minutter
Samlet tid
30
minutter
Antal
4
Kalorier
100
kcal
Forfatter
Holger Rørby Madsen
Ingredienser
4
rødløg
4
teskefulde
olivenolie
4
teskefulde
balsamico
timian
Lidt
rørsukker
salt
Sådan gør du
Skær top og bund af rødløg, og pil det yderste lag af løgene.
Lav et krydssnit øverst i hvert løg, hvor du skærer cirka en tredjedel ned.
Smør et ildfast fad med lidt olie, og stil løgene i fadet med krydset op ad.
Dryp rødløg med olie og balsamico, og drys dem derefter med lidt rørsukker og salt.
Læg til sidst lidt frisk timian oven på løgene.
Bag så rødløgene i ovnen ved 200 grader varmluft, og her skal de bages i omkring 25 minutter.
Nutrition
Kalorier:
100
kcal