Hvedemel vejes af i en skål, hvorefter æggene slås ud i melet og det røres sammen.
Pisk derefter kærnemælken gradvist i, og pandekagedejen kan laves i hånden med et piskeris eller med en elpisker.
Pisk også lidt vaniljesukker, en smule kardemomme, sukker og et mip salt i.
Nu skal dejen til dine pandekager med kærnemælk på køl. Stil den gerne i køleskabet i en time, men i hvert fald i mindst 30 minutter. Så er kærnemælkspandekagerne nemmere at bage uden de går i stykker.
Varm en pande op ved en god varme og smelt en lille klat smør på panden.
Kom dej på panden og ryst panden rundt så pandekagedejen flyder tyndt ud på hele panden. Pandekager med kærnemælk er bedst når de er tynde.
Bag videre på samme måde med resten af dejen, og læg efterhånden alle kærnemælkspandekagerne i en stak. Sigt gerne lidt flormelis mellem hvert lag.