Her får du min opskrift på salat med edamamebønner, der er en både sund og mættende salat. I salaten er der også spidskål og æbler samt en nem dressing.
Start med at komme de frosne edamamebønner i en lille gryde, og hæld vand over så det netop dækker sojabønnerne.
Kog op og kog i blot 30 sekunder, hvorefter du kommer koldt vand i gryden for at standse kogningen øjeblikkeligt. Lad stå et minut og hæld så vandet fra.
Fjern det yderste blad på spidskålen del kålen i kvarte og snit derefter kålen i helt tynde strimler. Undgå stokken.
Kom den snittede spidskål i en salatskål.
Del æblerne i kvarte, fjern kernehuset og skær æblerne i mindre tern, som kommes ned til spidskålen. Kom også de afdryppede edamamebønner i.
Til en god salat med edamamebønner hører selvfølgelig også en god dressing, og den laver du ved at blande olie sammen med citronsaft, lidt sukker, salt og friskkværnet peber.
Rør dressingen sammen så den er helt blank, og hæld den derefter over salaten.
Hak persille helt fint, kom den ned i salatskålen og vend din salat med edamamebønner godt sammen.