jordbærblåbær, ribs, kiwi, hindbær eller andre bær
Sådan gør du
Find et fad frem - gerne i en størrelse, så der er plads til otte flødeboller ved siden af hinanden. Mit fad her er cirka 25 gange 15 centimeter, og det er bare vigtigt, at der ikke er for meget plads rundt om flødeboller. De skal stå nogenlunde tæt - gerne i to rækker med fire i hver.
Knus 20 makroner let i hånden og fordel dem nederst i fadet.
Pres flødeboller ned i makronerne, så klemmes let sammen uden at smatte helt ud. Flødebollerne skal have bunden opad.
Pisk fløden stiv med flormelis og vaniljesukker.
Fordel flødeskummet ovenpå flødebollerne. Kom den eventuelt i en sprøjtepose med stor stjernetyl, og sprøjt den flot ud over bundene på flødebollerne.
Riv chokolade på - eller hak den fint og drys over.
Slut af med masser af friske bær. Her har anvendt jordbær, hindbær, blåbær, ribs og kiwi.