Her får du min opskrift på nemme koteletter i fad med grøntsager, der laves med bankede koteletter, broccoli, peberfrugt og andet lækkert. Koteletter i fad nydes med ris eller mos.
Koteletterne bankes flade mellem to fryseposer og saltes derefter på begge sider. Lad gerne hvile i 15 minutter eller længere.
Fire spiseskefulde olie og paprika røres sammen til en paprikamarinade. Brun koteletterne på begge sider i lidt mere olie ved høj varme på en pande, hvor de blot skal have et minuts tid på hver side. Pensl begge sider med paprikamarinaden og krydr også med peber. Læg dem i et ovnfast fad.
Bacontern steges sprøde på en varm pande og drysses over koteletterne.
Champignon børstes rene, deles i halve og ristes på den varme pande, inden de også kommes i fadet.
Peberfrugt snittes i mindre stykker og porrer i skiver. Svitses let i olie på panden, og cherrytomater på dåse tilsættes sammen med madlavningsfløde, oregano og timian. Lad det koge op og smag til med salt og peber.
Hæld det over kødet i fadet.
Broccoli deles i mindre buketter, der hurtigt ristes af på panden og lægges i fadet.
Stil koteletter i fad med grøntsager i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, hvor det skal have cirka 20 minutter.
I mellemtiden koger du ris som anvist på pakken, og disse serveres til.