Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Hamburgerryg sous vide - inkl. tid og temperatur
Hamburgerryg sous vide er den perfekte måde at tilberede hamburgerryggen på. Metoden gør, at kødet bliver saftigt og mørt - og det tager 4 timer.
Ret
Aftensmad
Køkken
Dansk
Forb. tid
15
minutter
Tilb. tid
4
timer
Trækketid
15
minutter
Antal
4
Kalorier
200
kcal
Forfatter
Holger Rørby Madsen
Ingredienser
1
kilo
hamburgerryg
cirka et kilo, uden ben
Sådan gør du
Kom hamburgerryggen i en gryde og dæk med koldt vand. Lad det koge op og lad kødet koge i et halvt minut fra når vandet bulderkoger.
Tag straks hamburgerryggen op og pil nettet af den.
Tænd din sous vide på 65 grader.
Dup evt. kødet tørt med et stykke køkkenrulle og vakuumer den i en pose.
Sænk posen med kødet ned i dit vand, og sørg for at kødet er helt dækket af vand.
Tilbered nu i 4 timer.
Tag kødet op og lad det gerne trække i 15 minutter i posen.
Nutrition
Kalorier:
200
kcal