Find et stort ovnfast fad frem. Kartoflerne skæres i kvarte, som fordeles i fadet. Kom lidt olivenolie og salt ved, og vend det rundt.
Stil fadet ind i en forvarmet ovn ved 185 grader varmluft, og bag kartoflerne i 15 minutter. Imens laver du resten klart.
Kyllingebrystfileterne deles i to, så du får otte stykker kylling. Læg dem en ad gangen mellem to fryseposer på et skærebræt, og bank dem let flade med en kødhammer eller kagerulle.
Brun dem i lidt olivenolie på en varm pande i et minut på begge sider, krydr med lidt salt og friskkværnet peber og stil til side.
Hæld vandet i panden og smuldr bouillonterningerne i. Lad det koge op, og tilsæt så fløden. Jævn sovsen med Maizena, og kom finthakket persille i, Smag til med salt peber.
Spidskålen snittes i grove stykker, mens asparges knækkes af ved roden og deles i mere mundrette stykker.
Tag fadet ud af ovnen, og fordel spidskål og de grønne asparges over kartoflerne.
Læg så de afbrunede kyllingestykker over, og til sidst hældes sovsen ved.
Stil fadet tilbage i ovnen, og bag det nu i yderligere 20 minutter ved 185 grader varmluft, hvorefter retten er klar til servering.