Kog en deciliter vand op med en bouillonterning og stil til side.
Kog ris som anvist på pakken, da retten med kylling og kikærter ikke tager mere end cirka 15 minutter at lave.
Forårsløg snittes i en centimeter tykke skiver, mens hvidløgsfed hakkes groft. Sauteres ved middel varme i en stor pande i en god sjat olie i et minuts tid.
Kyllingebryst fileterne skæres i mindre tern, og kommes i panden, hvor de brunes godt af. Steges med cirka fem minutter, så kødet er gennemstegt. Skru eventuelt en smule op for varmen, og rør rundt undervejs.
Imens skæres gulerødder og peberfrugt i små tern, og kikærterne hældes i en sigte og skylles under den kolde hane.
Når kyllingestykkerne har stegt de fem minutter, kommes gulerødder, peberfrugt og kikærter på panden.
Tilsæt også karry, fishsauce, bouillon, hakkede tomater og en halv dåse kokosmælk.
Lad det koge op, og kog derefter videre i 5-7 minutter. Tilsæt eventuelt lidt mere kokosmælk eller vand, og du kan også jævne sovsen med lidt Maizena udrørt i en smule koldt vand.
Hak persille fint og vend den i lige inden servering, og smag til med salt, peber og eventuelt lidt mere karry.