Kog fem deciliter vand op med en bouillonterning, gerne en hønsebouillon, og så har du færdig bouillon til både farsen og sovsen i fadet.
Start ellers med lave farsen til kødbollerne, fordi den skal på køl. Her røres det hakkede kød grundigt sammen med salt.
Derefter røres løgpulver, æg, hvedemel og bouillon i indtil du har en let og lind fars, der dog heller ikke må være for tynd. Det plejer at passe med cirka en deciliter bouillon. Krydr også farsen med friskkværnet peber og stil på køl i en lille halv times tid.
Find et stort ildfast fad frem og smør med lidt olie.
Del spidskål i kvarte, skær stokken fra og kassér den, hvorefter kålen snittes i tynde strimler, der fordeles i fadet. Det er bunden til boller i karry i ovn.
Rødløg snittes fint og kommes ved.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Kog bouillonen op igen, rør Maizena ud i en smule vand og pisk den i. Tilsæt også karry, madlavningsfløde, salt og friskkværnet peber. Smag karrysovsen grundigt til med karry, salt og peber, så den netop kommer til at smage som du vil have den.
Hæld karrysovsen over spidskål og løg.
Tag farsen ud af køleskabet, og form 12 kødboller, der sættes i fadet som du kan se på billedet. Krydr med lidt ekstra peber på toppen.
Stil fadet ind i ovnen, og her skal det have 30 minutter, så kødbollerne er gennemstegte, men uden at være tørre.