Tre blade husblas kommes i en skål med koldt vand, og opblødes i fem minutter.
Kom fløden i en lille gryde.
Vaniljestangen flækkes på den lange led, og med en kniv skraber du vaniljekornene ud, og kommer dem op i fløden. Læg også vaniljestangen i gryden.
Vej sukker af og tilsæt.
Kog nu fløden op, og rør sukkeret godt ud i flødemassen. Fløden skal blot op og koge, og sørg også for at få alle kornene fra vaniljestangen med ud, for jo mere smag får du i den panna cotta.
Når fløden koger, tages gryden af kogepladen.
Vrid vandet af de opblødte blade husblas og rør kom dem i gryden. Rør straks husblassen ud i fløden, og vær sikker på at den er rørt helt ud!
Lad lige flødemassen stå og køle en smule af, og rør den rundt igen.
Fordel fløden i seks mindre glas.
Stil glassene med din panna cotta i køleskabet, og her skal de stå i mindst tre timer, hvor flødemassen sætter sig som en fromage.