Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Græsk salat - opskrift med feta og oliven
Græsk salat er en klassisk salat. Her er min opskrift med tomater, agurk, oliven og feta ost. Den græske salat er perfekt som tilbehør.
Ret
Salat
Køkken
Græsk
Forb. tid
10
minutter
Samlet tid
10
minutter
Antal
4
Kalorier
120
kcal
Forfatter
Holger Rørby Madsen
Ingredienser
1
agurk
250
gram
tomater
små
1
rødløg
1
grøn peberfrugt
100
gram
grønne oliven
sorte kan også bruges
150
gram
græsk feta ost i tern
3
spiseskefulde
olivenolie
1
smule
citronsaft
1
drys
flagesalt
eller alm. salt
Sådan gør du
Agurken skylles og skæres i mindre tern, der kommes i en stor skål.
Skyl også tomater, og del dem gerne i halve, hvis det er små tomater. Har du lidt større tomater, kan de deles i mindre både.
Rødløg pilles og halveres, hvorefter løget snittes i fine, tynde skiver, og kommes i skålen til agurk og tomater.
Peberfrugten skæres i tynde strimler, mens oliven skylles og den græske feta ost skæres i mindre tern. Græsk salat også laves med salattern.
Kom det hele i skålen og vend rundt med olivenolie og lidt friskpresset citronsaft.
Nutrition
Kalorier:
120
kcal