Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Det er den rette temperatur at bage drømmekage ved.
Vej bagesukker af i en skål, og rør nu et æg ad gangen. Dermed får du en luftig æggemasse, og du skal ikke anvende elpisker, men blot en solid grydeske. Bagesukker kan erstattes med almindeligt sukker.
Smelt smør i mikroovn og rør derefter kærnemælk i.
Vej hvedemel af sammen med bagepulver og vaniljesukker, og sigt det ned til æggemassen.
Kom også det smeltede smør med kærnemælk i, og tilsæt så 50 gram kokosmel.
Rør dejen godt sammen så der ikke er klumper.
Beklæd en bradepande (ca. 18 x 25 centimeter) med bagepapir, og fordel dejen i bradepanden.
Bages ca. 25 minutter.
Imens røres den lækre topping din drømmekage sammen. Vej brun farin af i en lille gryde sammen med smør, kokosmel og mælk. Kog det op under omrøring og tag det af blusset.
Efter de 25 minutter tages drømmekagen ud af ovnen, toppingen fordeles ovenpå kagen, og nu skal din drømmekage fra Brovst bages færdig i oven i yderligere cirka 10 minutter. Pas på fyldet ikke bliver for mørkt, da det jo indeholder sukker (brun farin)!!