Svits hvidløg, rosmarin og chili i lidt olie på en pande.
Hæld soja, brun farin og sød chilisauce ved og lad det koge lidt ind. Når det er blevet tykkere og lidt karamel-agtigt, så stil det til side og afkøl det.
Når det er afkølet hældes det over stegen og fordeles godt over det hele, så den er helt dækket af marinaden.
Dæk fadet til og stil den i køleskab i nogle timer, helst natten over.
Vend den evt. et par gange undervejs og hæld marinanden over med en ske, så det fordeles. Inden den skal i ovnen, så hæld lidt vand i marinaden, så den ikke brænder på og der krydres med groft salt og friskkværnet peber - eller tag den op af fadet og grill den udendørs over inddirekte varme.
Marineret helstegt oksefilet steges i ovn ved at sætte den i en forvarmet ovn ved 225 grader i 15 minutter, derefter skrues ned til 160 grader og så steges den videre til ønsket færdighed. Anbefalet kernetemperatur er 57 grader, hvor kødet så er medium stegt.
Tag oksefilet ud, dæk den til og lad den stå og hvile i godt 15 minutter. Skær den ud i tynde skiver og server den med ønsket tilbehør.