Kom en god slat olivenolie i en tykbundet gryde, og svits forårsløg og hvidløg ved middel varme i 2-3 minutter. De skal blive blanke, men ikke tage farve. Hæld dem så på en tallerken.
Kom så balsamico og en slat olivenolie mere i gryden, og svits nu baconternene sprøde. Hæld også dem i tallerkenen.
Put en lille slat olie mere i gryden, og svits nu det hakkede oksekød. Husk altid at brune hakket oksekød godt af, da det giver masser af smag til lasagnen. Det er ikke nok at kødet skifter farve - det skal svitses og få noget stegesmag.
Kom så de groftrevne gulerødder og bladselleri i, og svits det godt igennem.
Så tilsætter du de svitsede forårsløg, hvidløg og bacontern.
Kom også hakkede tomater, tomatpasta, hønsefond, oregano og fløde. Kog det op, og lad det småsimre 4-5 minutter.
Smag kødsovsen til med salt og friskkværnet peber, og læg et lag kødsovs nederst i alubakken.
Læg så et lag pastaplader, endnu et lag kødsovs, et lag pastaplader, så kødsovs, endnu et lag pastaplader, og slut af med kødsovs.
Buk eventuelt kanten på alubakken lidt op, så den bliver lidt højere.
Bag nu lasagnen i 20 minutter i ovnen ved 200 grader varmluft.
Du kan også komme den i kuglegrill eller gasgrill, og her er grilltiden også cirka 20 minutter ved 200 graders varme.
Tag lasagnen ud, og lad den køle af i minutter inden servering.
Og servér den gerne med en god salat og ciabattebrød.