Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Ristede glaskartofler på pande med krydderurter
Se her hvordan du nemt og hurtigt laver ristede glaskartofler. De nemme kartofler steges på pande med timian og rosmarin, og laves på 10 min.
Ret
Tilbehør
Køkken
Dansk
Forb. tid
5
minutter
Tilb. tid
10
minutter
Samlet tid
15
minutter
Antal
4
personer
Kalorier
100
kcal
Forfatter
Holger Rørby Madsen
Equipment
Pande
Ingredienser
2
glas
kartofler
1
spiseskefuld
smør
timian
frisk eller tørret
rosmarin
frisk eller tørret
salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Hæld vandet fra dine glaskartofler, eventuelt gennem et dørslag.
Varm en pande op ved en god varme, og kom en spiseskefuld smør på.
Lad smørret smelte og bruse af.
Tilsæt derefter kartoflerne sammen med timian og rosmarin. Du kan bruge enten friske eller tørrede krydderurter.
Ristede glaskartofler steges nu i cirka 10 minutter, hvor du undervejs jævnligt ryster panden rundt, så glaskartoflerne ristes på alle sider.
Krydr til sidst med lidt salt og friskkværnet peber.
Nutrition
Kalorier:
100
kcal