Riv kartoflerne på mandolinjern eller rivejern, så du får ultratynde skiver.
Dup skiverne tørre, vend dem med lidt olivenolie samt salt og peber og læg dem i et lag på en bageplade. Steg dem i ovnen i 10 minutter.
Mens kartoflerne er i ovnen, laver du en tomatsauce: Steg løg, hvidløg, oregano og chili, til løgene er blevet gennemsigtige. Hæld tomatpure i og rør rundt. Hæld de flåede tomater, salt, peber og eddike (eller hvidvin) ved og lad det simre, til du er klar til at pynte pizzaen.
Del artiskokkerne med fingrene, så de får en mundret størrelse.
Skær champignons og grønne oliven i skiver.
Skær mozzarellaen i skiver og halver skiverne.
Tag kartoflerne ud af ovnen.
Nu lægger du fyldet på: Et tyndt lag tomatsauce, derefter champignons, artiskokker og kartoffelskiver.
Drys kapers og oliven, rosmarin-nåle ud over pizzaen og riv parmesan over. Til sidst kommer du mozzarella-stykkerne på.
Sæt pizzaen i ovnen. Lad den bage i 12-15 minutter.