Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Stegte plantains med krydderier
Plantains er bananer, der er hverdagsspise i Afrika og Sydamerika. Her er opskriften på krydrede chips, som kan bruges som snack eller tilbehør.
Ret
Tilbehør, Vegetar
Køkken
Mexikansk
Samlet tid
20
minutter
Antal
20
stk
Forfatter
Karen Seneca
Ingredienser
2
plantain
store
1
tsk
spidskommen
1
tsk
kanel
1
tsk
cayennepeber
1
spsk
sukker
5
dl
olie
Sådan gør du
Når du har skrællet dine plantains, skæres de i skiver på max. to centimeter.
Bland krydderierne med sukker og salt.
Vend plantain-skiverne i krydderblandingen.
Varm olien op i en stegegryde eller en lille pande.
Steg skiverne i ca. fem minutter.
Tag dem derefter op af gryden og giv dem hver især et lille slag med en kødhammer eller en bunden af en skål, så de splatter lidt ud.
Kom dem tilbage i gryden/panden og steg videre et minut.
Nu tages de op og lægges på et stykke køkkenrulle, hvorefter de du drysser med flagesalt.