Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Pæresalat med napolitana og tranebær
Se her hvordan du laver en super lækker pæresalat med napolitana og tranebær. Pæresalaten vendes med olivenolie og citronsaft.
Ret
Salat
Køkken
Dansk
Forb. tid
10
minutter
Samlet tid
10
minutter
Antal
4
Kalorier
110
kcal
Forfatter
Holger Rørby Madsen
Ingredienser
75
gram
napolitana salatblanding
kan bla. købes i SuperBrugsen
2
pærer
danske, gerne Conference pærer
40
gram
tranebær
tørrede
2
spiseskefulde
olivenolie
2
spiseskefulde
citronsaft
Sådan gør du
Napolitana salaten kommes i en skål med iskoldt vand, og trækker 10 minutter. Slyng derefter vandet af salaten.
Fordel den i en skål eller et lille fad.
Pærene deles i kvarte, og kernehuset fjernes. Skær derefter pærerne i tynde både, som kommes ved salaten.
Drys de tørrede tranebær over.
Dryp derefter lidt olivenolie og citronsaft over den færdige salat, og så er den klar til servering.
Nutrition
Kalorier:
110
kcal