Det hakkede kalve- og svinekød røres grundigt med salt. Du kan også anvende udelukkende svinekød.
Rør derefter de øvrige ingredienser til farsen i, og mængden af mælk tilpasses, så du får en lind frikadellefars, der dog heller ikke er for tynd.
Stil farsen i køleskabet i 30 minutter.
Imens kan du klargøre den grønne salat, hvor spidskål snittes fint og radiserne skæres i tynde skiver. Anvender du friske ærter, skal de lige have et hurtigt opkog og derefter overhældes med koldt vand.
Varm en pande op og kom en god klat smør og en god sjat rapsolie på. Lad det bruse af.
Form nu 12 frikadeller ud af farsen, og steg dem på panden ved en god varme. Det tager cirka 10 minutter. Vend dem indimellem, men vent med at vende første gang indtil frikadellerne har fået en god stegeskorpe. Halvvejs kan du evt. skrue en smule ned for varmen.
De færdigstegte frikadeller trækkes på spyd, hvor der er tre frikadeller på hvert spyd, Eller to på hver, hvis du synes det er mere passende.
Saml den grønne salat, og vend den med hakket bredbladet persille, olie og citronsaft.