Tag din springform og klip en cirkel af bagepapir til at putte i formen. Bagepapiret skal kunne række cirka fire centimeter over formen, efter den er beklædt.
Tag en skål og tilføj alle ingredienserne. Pisk dem i cirka fem minutter. Dejen skal være blød, luftig og føles en smule som mousse.
Hæld dejen i formen og bag den i 40 minutter. Sæt eventuel en alarm og check kagen hver 30. minut. Alle ovne er forskellige, så det kan være at din kage skal bage i en smule længere eller kortere tid end min.
Lad endelig være med at åbne ovnen, imens kagen bager, da der ikke må lukkes noget varm luft ud. Når din kage er godt mørk på toppen, tages den ud.
Lad kagen køle af i stuetemperatur i sin form. Du vil opleve, at den falder en smule sammen, det er helt normalt.
Når kagen er kølet ned, er den klar til servering. Denne Basque cheesecake skal spises ved stuetemperatur i modsætning til den traditionelle cheesecake, som spises kold.