Vegetar curry med svampe og ærter - eller Mutter Mushroom som retten hedder i Indien - er let at lave og smager supergodt. Her er min personlige opskrift.
Varm olie på en pande og tilsæt champignon. Lad dem stege i cirka seks minutter. Sluk for varmen og sæt dem til side.
Start på curryen ved at varme olien op på en pande, tilføj spidskommen, tørret chili, nelliker, kanel og kardemomme. Lad krydderierne stege, indtil spidskommen begynder at syde.
Tilføj løget og steg det i to minutter.
Tilsæt derefter hvidløg og ingefær og steg det, indtil den rå lugt af ingefær forsvinder. Det tager cirka tre minutter.
Tilføj nu de hakket tomater og salt, put låg på og lad det stege i fire minutter.
Tilsæt nu gurkemeje, garam masala, stødt koriander og sukker og bland det godt sammen. Put låg på og lad det simre i to minutter.
Tilsæt ærterne og champignonerne og lad det hele stege sammen i fem minutter.
Smag til med salt og server med hakket frisk koriander.