• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Opret bruger
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Mad
  • Kage
  • Jul
  • Airfryer
  • Dagens opskrift
  • Madplan
  • PLUS
  • Kogebog

Vild middag: Spis i og af naturen i oktober

Karen SenecaKaren Seneca
Hele oktober afholdes der vilde middage i naturen rundt omkring i landet. Her kan familier være med til at sanke og spise vild mad fra hav og skov. Foto: Friluftsrådet.
Madens Verden: Forside › Nyheder

Oversigt over indhold

  1. Vild middag giver mulighed for at spise vildt med naturformidlere. Her skal alle sanke og spise sammen, mens man bliver klogere på naturen.
  2. Vildt på menuen sammen med jægere

Vild middag giver mulighed for at spise vildt med naturformidlere. Her skal alle sanke og spise sammen, mens man bliver klogere på naturen.

Vild Middag. Det lyder nærmest som en safari, og det er det i og for sig også. Vi befinder os dog i den danske natur, ikke på savannen.

Konceptet er en Vores Naturs måder at formidle den danske natur og dens goder på. Ideen er at invitere os alle sammen ud i naturen, fortælle om den, lade os opleve den selv og give lyst til at se mere.

Vores Natur er et partnerskab mellem Naturstyrelsen, Friluftsrådet, De Naturhistoriske Museer og DR.

De fleste af os husker nok DR's serie 'Vilde Vidunderlige Danmark', der viste os dansk natur i al sin pragt. Vores Natur tager endnu et skridt for at flere får glæde og gavn af naturen.

Vildt på menuen sammen med jægere

Vild Middag er som nævnt et af initiativerne. Det foregår rundt omkring i landet hele oktober, og middagene er arrangeret af de danske jagtforeninger.

Her mødes man i naturen og sanker urter, bær og svampe til en vild middag. Sammen med jægere laver man mad over bål og får samtidig viden om jagt, natur og vildt.

Som Danmarks Jægerforbund udtrykker det: 'En Vild Middag er ikke bare en middag, det er lige dele middag og formidling'.

Du finder steder og tider for de forskellige arrangementer på Vild Naturs hjemmeside under arrangementer. Typisk vil der være forret, hovedret og dessert, og det koster ca. 100 kr. pr. person.

Se nogle af vores retter lavet over bål:

Ribben med ribs - mad over bål
Mad over bål: Vildmarks-Jons opskrift på porter-ribben
Se opskriften
billede med oksemørbrad på bål
Oksemørbrad på bål - lækker opskrift på nem bålmad
Se opskriften
pandekageopskrift til bål
Pandekager på bål - børnevenlig pandekageopskrift
Din vurdering
  • Vild middag: Spis i og af naturen i oktober
Sending
Stem her
0 (0 stemmer)
Er du også træt af reklamer?Bliv plus medlem i dag!
  • DEL GERNE:  
  • 169
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Delt
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.

Idéer til aftensmad
Savner du inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad? Så klik her og få et forslag til, hvad du kan lave. Klik igen og igen - indtil du finder lige det, du har lyst til.

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Skriv din kommentar her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« Gammeldags oksesteg i stegeso (Römertopf)
Stegeso og Römertopf - anvendelse, rengøring og tips »

Populært indhold lige nu

billederesultat for sojasauce

Hvad er sojasauce? Alt du skal vide om din soja

billede af rabarbercrumble med kokos

Rabarbercrumble med kokos

tørstegning af kød

Tørstegning: Kan du spare kalorier ved at tørstege kød?

billede til kogetid på kartofler - både de gamle og nye

Kogetid på kartofler - både de nye og gamle

Se mere populært indhold

Primær Sidebar

Nyeste opskrifter og artikler

  • Stegte nudler med æg og kylling
  • Ny kontrol: Kun ét dansk æble indeholdt for meget sprøjtemiddel
  • Laks med blomkål og dild
  • Fedtkager - opskrift på sønderjyske fedtnødder
  • Ugens vine: 20 bud på en julevin
  • Laks i karrysauce med spidskål og gulerødder
  • Toblerone cookies - nem opskrift på 20 minutter
  • Sønderjyske herrnhut kager med sirup
  • Kålsalat med mandler og sennep
  • Ugens madplan uge 49

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Karen Seneca, journalist
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!