Vegetarpizza med rucola, avocado og cherrytomater er en smuk og lækker pizza. Og det bedste er, at alle kan spise den.
Vegetarpizza med rucola og avocado samt andre lækre ingredienser som pinjekerner og mozzarella.
Det er ren forkælelse for sanserne, og så kan den spises både af kødspisere og vegetarer. Veganerne kan også være med, hvis du undlader mozzarellaen.
Her er masser af grøntsager og en knasende bund, så det er bare om at komme i gang. Og da vi har brugt en købt pizzadej, kan du faktisk lave denne pizza på en halv time.
Opskrift på vegetarpizza med rucola
Vegetarpizza med rucola og avocado
Ingredienser
- 1 pizzabund
- 2 håndfulde rucola
- 1 avocado - i tynde skiver
- 10 cherrytomater - halveret
- 20 basilikumblade
- 1 sjat hvidløgsolie
- 1 pose pinjekerner - ristet gyldne
- parmesan - i flager
- 2 nips flagesalt - eller trøffelflagesalt
- 2 håndfulde rucola
- 1 pose mozzarella
Sådan gør du
- Forvarm pizzaen til 220 grader. Rist pinjekerner i fem minutter på en stegepande ved medium varme.
- Hæld en god sjat hvidløgsolie over pizzabunden, fordel de halve cherrytomater, basilikumblade og mozzarella ud over bunden.
- Drys nu med flagesalt eller trøffelflagesalt.
- Sæt pizzaen i ovnen eller på grillen og bag den efter anvisningen på pakken - det er ca. 15 minutter.
- Når pizzabunden er færdig og osten gylden, tages pizzaen ud.
- Fordel rucola, avocadoskiver og pinjekerner oven på pizzaen og top med parmesanosten, der er skåret i flager.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Noter
Hvis du ikke kan finde trøffelflagesalt til din vegetarpizza med rucola, kan du bruge helt almindelig flagesalt.
Dog giver trøffelsmagen noget ekstra til pizzaen, så du kan eventuelt dryppe lidt trøffelolie henover.
Se andre opskrifter på skønne pizzaer:
Del dine ideer og tanker med os andre her: