Se hemmeligheden bag den lækre Valrhona varm kakao, der er den bedste kakaodrik. Selvfølgelig serveres den med flødeskum.
Her er opskriften på en Valrhona varm kakao, der giver dig verdens bedste kakaodrik.
Den laves med smør, og det er altså ikke en fejl. Når du har smagt kakaoen, ved du hvorfor.
Opskriften giver to kopper Valrhona varm kakao, men den er jo nem at gange op til flere.
Opskrift på Valrhona varm kakao
Ingredienser
- 1 spiseskefuld smør
- 1 spiseskefuld kakao Valrhona , gerne skefulde med lidt top
- 1 spiseskefuld rørsukker også med lidt top
- 4 deciliter sødmælk
- flødeskum
Sådan gør du
- Kom smør op i en tykbundet gryde, og smelt det ved middel varme.
- Pisk derefter kakao og rørsukker ud i det smeltede smør.
- Tilsæt sødmælk, og pisk det igennem.
- Varm op ved middel varme, men den varme kakao må ikke koge. Blot være varm.
Tips
Anret den færdige kakao eller varm chokolade i to glas, og kom en god klat flødeskum over.
Du kan selvfølgelig justere styrken på den varme kakao som du synes. Jeg synes målene her passer perfekt til en kakao, der hverken er for tynd eller for stærk/bitter.
Har du ikke Valrhona kakao i huset, kan du selvfølgelig bruge et andet mærke. Men Valrhonas er super god i smagen.
Rørsukker kan også erstattes af almindeligt sukker.
Og skal du bruge en større portion, ganger du bare målene op.
Skal der så bruges smør i varm kakao? Ja, det giver den helt rigtige smag af varm kakao, så brug det endelig. Og det bliver den færdige kakaodrik altså ikke voldsom fed af.
Flere opskrifter med kakao:
Bag den legendariske hindbærsnittetærte
Lækker rådhustærte med kransekage og hindbærmarmelade
Nem og simpel pastaret i fad i ovn
Sådan laver du ovnstegt oksefilet
Lækker og hjemmelavet karamelsauce
Sund og lækker ret med nudler og grøntsager
Important: No API Key Entered.
Many features are not available without adding an API Key. Please go to the YouTube Feed settings page to add an API key after following these instructions.