• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Opret bruger
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Mad
  • Kage
  • Jul
  • Airfryer
  • Dagens opskrift
  • Madplan
  • PLUS
  • Kogebog

Trøfler af hvid chokolade, rom og marcipan

newyorkerbyheart.com topbilledeNewyorkerbyheart.com
Trøfler af hvid chokolade, rom og marcipan er nemme at lave, og de smager vanvittig godt. Foto: Newyorker By Heart, Madensverden.dk.
Madens Verden: Forside › Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. En lækker opskrift på trøfler af hvid chokolade, rom og marcipan. En uimodståelig konfekt, som er meget nem at lave. Og trøflerne smager så englene synger.
  2. Ingredienser til trøfler af hvid chokolade
  3. Fremgangsmåde
  4. Tips

En lækker opskrift på trøfler af hvid chokolade, rom og marcipan. En uimodståelig konfekt, som er meget nem at lave. Og trøflerne smager så englene synger.

Her får du opskriften på trøfler af hvid chokolade fra Newyorker By Heart.

Trøflerne laves også med rom og marcipan, men mængden af rom kan tilpasses efter dine egne smagsløg.

Det kan være lidt besværligt at forme de lækre trøfler, fordi massen hurtig bliver blød. Så forvent ikke at kuglerne bliver helt perfekt runde, men det er vel også noget af charmen ved trøfler.

Det kan anbefales at komme kakaopulveret i et stort fad, så du kan trille alle kuglerne på en gang og så bagefter vende dem i kakaopulveret.

Opskriften giver ca. 50 fantastiske trøfler.

Ingredienser til trøfler af hvid chokolade

250 g hvid chokolade, hakket
1½ dl piskefløde
40 g smør, blødt
½ dl mørk rom, eller efter smag
125 g marcipan, plukket i små stykker
Usødet kakaopulver til pynt

Fremgangsmåde

  1. Kom den hakkede chokolade i en skål. Kom fløden i en gryde og bring den i kog, lad den koge et par minutter, så den fordamper lidt.
  2. Hæld det over chokolade og rør rundt, til det er en hel glat masse. Jeg måtte lige have det ind i microovnen i ½ minut, for at kunne røre alle chokoladestykkerne helt ud. Lad blandingen køle af, til det er kun er håndvarmt.
  3. Kom chokoladeblandingen i en foodprocessor eller en blender og tilsæt smør og rom, kør og tilsæt marcipanen lidt efter lidt og forsæt med at blende til det er en jævn og glat masse.
  4. Hæld massen i en skål og stil den på køl i nogle timer eller helst et døgn, til trøffelmassen er stivnet.
  5. Brug en teske til at tage lidt af massen op ad gangen og form til små kugler - lav dem endelig ikke alt for store - og tril dem i usødet kakao.
  6. Det er ikke den nemmeste masse at arbejde med, men de skal heller ikke være perfekt rundt. Læg i en beholder med tætsluttende låg og opbevar dem på køl.

Tips

Trøfler af hvid chokolade kan helt sikkert laves med andre slags alkohol, f. eks. whisky eller måske Bailey.

De smager så englene synger og smelter på tungen.

Se også hvordan du laver Danmarks bedste romkugler.

Din vurdering
  • Trøfler af hvid chokolade
Sending
Stem her
5 (1 stemme)
Er du også træt af reklamer?Bliv plus medlem i dag!
  • DEL GERNE:  
  • 40
  • 4
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Delt
Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Newyorkerbyheart.com

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.

Idéer til aftensmad
Savner du inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad? Så klik her og få et forslag til, hvad du kan lave. Klik igen og igen - indtil du finder lige det, du har lyst til.

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Skriv din kommentar her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« Baconmuffins med æg - lækre til morgenmad
Braiserede svinekæber i portvin med knuste kartofler »

Populært indhold lige nu

billede med fødselsdagsboller

Fødselsdagsboller - opskrift på nemme bamseboller

glaspest på glas

Glaspest - sådan undgår du glaspesten i opvaskemaskinen

billede med asiatisk kyllingesalat

Asiatisk kyllingesalat - sund og mættende

billede med mørbradgryde

Klassisk mørbradgryde med ris, bacon og cocktailpølser

Se mere populært indhold

Primær Sidebar

Nyeste opskrifter og artikler

  • Julekage med lækre julekrydderier
  • Stegte nudler med æg og kylling
  • Ny kontrol: Kun ét dansk æble indeholdt for meget sprøjtemiddel
  • Laks med blomkål og dild
  • Fedtkager - opskrift på sønderjyske fedtnødder
  • Ugens vine: 20 bud på en julevin
  • Laks i karrysauce med spidskål og gulerødder
  • Toblerone cookies - nem opskrift på 20 minutter
  • Sønderjyske herrnhut kager med sirup
  • Kålsalat med mandler og sennep

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Karen Seneca, journalist
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!