Sandkage med reven citronskal er en nem kage, der smager virkelig godt. Sandkagen røres med smør, og tilsættes skal fra en økologisk citron.
Hvis du leder efter en nem kage til kaffen, skal du prøve denne sandkage med reven citronskal.
Sandkagen er en af de klassiske kager, der er hurtig at røre sammen.
Opskriften giver en god sandkage.
Ingredienser til sandkage med reven citronskal
250 gram meget blødt smør
250 gram sukker
4 æg
250 gram hvedemel
2 teskefulde vaniljesukker
1 teskefuld bagepulver
Skal fra en reven citron (økologisk)
Sådan laver du verdens bedste sandkage med reven citronskal
- Blødgør først smørret. En nem metode er, at give det kort tid i mikrobølgeovnen. Smørret skal være blødt, men det må ikke smelte.
- Kom det i en skål, og rør det sammen med sukker.
- Rør derefter æggene i et ad gangen.
- Hvedemel blandes med vaniljesukker og bagepulver, og kommes i en sigte. Sigt det derefter gradvist i dejen mens du rører rundt.
- Til sidst kommer du skallen fra en økologisk citron i, og rører igen dejen godt igennem
- Smør en form og kom sandkagedejen i.
- Sandkagen bages nu i en forvarmet ovn ved 170 grader varmluft, hvor den skal have cirka en time. Stik i den med en kødnål for at mærke om den er færdigbagt.
Lad sandkagen køle af inden udskæring.