Få en god opskrift på rosenkålssalat med vindruer, tranebær og ristede mandler. Salat med rosenkål er god som tilbehør til mange retter med kød.
Her er en god og sund opskrift på rosenkålssalat med vindruer, tranebær og ristede mandler.
Salat med rosenkål er nem at lave, og tager ikke mange minutter.
Salaten er beregnet til fire personer, og du kan servere den til mange forskellige retter.
Opskrift på rosenkålssalat med vindruer
Ingredienser
- 1 bakke rosenkål
- 1 håndfuld vindruer uden kerner, halveret
- 1 håndfuld tranebær soltørrede
- 1 rødløg meget finthakket
- 2 spsk. mandler smuttede, ristet på en tør pande og grofthakket
Dressing
- 3 spsk. olivenolie
- 1 spsk. balsamico
- 1 tsk. honning flydende
- 1 tsk. dijonsennep
- salt og friskkværnet peber gerne en flagesalt
Sådan gør du
- Skær stokken af rosenkålene og fjern evt. de yderblade, hvis de er beskidte.
- Pil nu rosenkålene fra hinanden, blad for blad. Det er et værre arbejde, men det hele værd. Den inderste kerne er svær, så gem den til noget andet.
- Læg rosenkålsbladene i et fad, drys med vindruer, rødløg, tranebær og mandler.
- Pisk dressingen sammen, smag den til og lige inden servering, dryppes den over din salat med rosenkål med vindruer.
Note
Rosenkålssalat med med vindruer kan serveres straks, og du kan blandt andet servere til den en helstegt svinemørbrad - eller en svinemørbrad med champignon.
I det hele taget er det en god og nærende salat, som passer til mange kødretter.
Se mere indhold her:
Sådan laver du grillet spidskål
Sådan laver du grill koteletter
Hjemmelavet tærte med spidskål og bacon
Tærtedej - lav den perfekte mørdej til tærter
Hjemmelavet cheeseburger a la McDonalds
Lækre drumsticks - BBQ marinerede kyllingelår
Important: No API Key Entered.
Many features are not available without adding an API Key. Please go to the YouTube Feed settings page to add an API key after following these instructions.