En virkelig lækker risotto opskrift med squash og friskhakket persille, der koges i hønsefond. Risotto er en klassisk italiensk ret.
Risotto er en traditionel ret i det italienske køkken. En rigtig klassiker, som passer som tilbehør til alt fra en god bøf til den møreste kylling. Eller bare som en mellemret.
Her får du opskriften trin for trin, så du let kan lave denne ret, mange føler en vis ærefrygt for. Den må nemlig hverken være for tyk eller tynd.
Risotto opskrift med squash og persille
Risotto opskrift med squash og persille (og parmesan)
Tryk på antal stjerner for at bedømme
UDSKRIV PINTEREST GEM OPSKRIFTIngredienser
Sådan gør du
- Snit rødløg helt fint, og hak også hvidløgsfed fint.
- Kom lidt olivenolie i en gryde, og svits løg og hvidløg ved middel varme. De skal ikke tage farve.
- Skær den halve squash i mindre tern, og lad dem svitse med.
- Kom lidt hvidvin i gryden sammen med risottorisene, og svits et minut. Tilsæt så cirka halvdelen af hønsefonden.
- Skru ned for varmen, og nu skal risottoen koges mør ved svag varme. Tilsæt gradvist mere hønsefond, og regn med en samlet kogetid på cirka 20 minutter.
- Til sidst kommer du mælken i, da den gør din risotto mere hvid og indbydende.
- Smag til med salt og friskkværnet peber, og vend den friskhakkede persille i.
- Har du lyst, kan du også vende parmesan ost i risottoen lige inden servering.
Du kan servere risotto til et godt stykke laks eller til en steg. Her er et par ideer:
Kom med din kommentar her