Det er utrolig nemt at lave risengrød i Thermomix køkkenmaskinen, og så er du sikker på en risengrød, der aldrig brænder på!
Risengrød i Thermomix er et sikkert hit til dig, der er den heldige ejer af en Thermomix køkkenmaskine.
Her kan maskinen nemlig lave grøden til dig ved 90 grader, og dermed er du sikker på, at din risengrød aldrig nogensinde brænder på.
Fremgangsmåden er samtidig utrolig nem, da alle ingredienserne kommes i skålen, og 45 minutter senere er din risengrød klar. Du skal intet gøre undervejs.
Opskriften er beregnet som en lille dessert til fire peroner.
Opskrift på risengrød i Thermomix
Risengrød i Thermomix - grøden, der aldrig brænder på!
Tryk på antal stjerner for at bedømme
Gem på din huskeliste her UDSKRIV PINTERESTIngredienser
- 190 gram grødris
- 1 liter sødmælk
- Lidt salt
Sådan gør du
- Find din Thermomix frem, stil skålen i og slå den over på vægten.
- Vej 190 gram grødris og hæld en liter sødmælk i. Tilsæt også en smule salt.
- Sæt kniven til at køre i modsat retning - se evt. her hvordan du får kniven i en Thermomix til at rotere modsat.
- Indstil den på 45 minutter, 90 grader og hastighed 2. Sæt i gang.
- Læg låget på, men uden at isætte koppen. Så der skal altså være hul i låget mens du laver risengrød i Thermomix.
- 45 minutter senere er den perfekte risengrød klar.
Tips
Den færdige risengrød serveres straks - selvfølgelig drysset med kanelsukker.
Skal du lave risengrød til risalamande, undlades sukker. Her tilsættes så kornene fra en stang vanilje.
Se også disse opskrifter til Thermomix:
Kom med din kommentar her