Her er opskriften på en lækker ravioli med kakao fra den italienske restaurant I Pupi Siciliani i Odense. Serveres bla. med panerede tigerrejer.
Dette er en simpel udgave af Odense-restauranten I Pupi Sicilianis ejer Antonio Parisis ret, Ravioli al kakao.
Det er en kakao-ravioli med panerede tigerrejer, skaldyrsfond og oste/kakaocreme.
Du kan i øvrigt se retten blive tilberedt og spist i videoen ”De Ukendte” længere nede i artiklen.
Ingredienser til ravioli med kakao
Pastadej
80 gram hvedemel
1 æg
20 g kakao
(gang evt. op hvis det skal være mere end en forret)
Fyld
1 aubergine
1 fed hvidløg
Parmesanost
Røget salt
Ricottaost (der går en 250 grams bøtte til fem auberginer)
salt og peber
Evt. en færdig skaldyrsfond
Evt. tigerrejer
Fremgangsmåde
- Start med din pastadej. Rør ingredienserne sammen og lad dejen hvile et par timer i køleskabet. Tag den ud 30 min. før, du skal forme raviolipuderne.
- Så laver du fyld. Halver auberginen og bag den i ovnen med skrællen opad i en halv time ved 170 grader.
- Fjern det bløde aubergine”kød” med en ske og blend det.
- Smid hakket hvidløg på en pande med lidt olivenolie, kom den blendede aubergine i, tilføj godt med revet parmesan, røget salt. Rør rundt og lad stege et par minutter på panden. Afkøl fyldet.
- Herefter rører du ricottaost i. Fyldet skal være fast. Juster evt. med lidt rasp, hvis det er for flydende.
- Lav formen på din ravioli, som du vil. Kom fyldet i og luk raviolien.
- Lav evt. en sauce baseret på en købt skaldyrsfond.
- Blancher raviolierne et par minutter i kogt, saltet vand.
- Server med en blanding af 80/20% pecorino romano/parmesanost, fonden i bunden af tallerken,
- Kværn sort peber og server evt. med ristede, panerede tigerrejser ovenpå.
Video
I Pupi Siciliani i Odense er alt andet end en mainstream, italiener i Danmark. Indehaver Antonio Parisi er en idealist både med sit køkken og med sin idé og vision om at drive italiensk restaurant i Danmark.
I denne kortere version af programmet ”De Ukendte” kan du møde Antonio Parisi og komme tæt på hans siciliansk/italiensk/europæiske fusionskøkken.
Se også opskrifter på:
Pasta med friske tomater og asparges
Comments
No Comments