En pulled pork burger er virkelig guf, og med en hjemmelavet burgerbolle og relish af rødløg til, ja så når den helt nye højder. Se her hvordan.
Der findes mange slags burgere, men ingen slår en pulled pork burger.
Saftigt og mørt kød, der kombineres med lidt brød og salat - så bliver det ikke bedre.
Og dog. For med hjemmebagte burgerboller og en god rødløgsrelish kan du lave den helt perfekte burger, som du efterfølgende kommer til at lave igen og igen.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Ingredienser til pulled pork burger
800 gram pulled pork (hver person spiser 200 gram). Se opskrift på pulled pork i ovn
8 burgerboller - se opskrift på hjemmebagte burgerboller (du skal bruge halvdelen, men de kan fryses)
1 portion hjemmelavet relish af rødløg - se opskrift på rødløgsrelish
1 romainesalat
2 deciliter ketchup
Lidt skivede agurker og tomater
Fremgangsmåde
- Lav en omgang pulled pork, bag burgerbollerne som i opskriften, lav den hjemmelavede rødløgsrelish og gør salt, agurk og tomater klar.
- Smør over- og underside på burgerbollen med lidt ketchup, og kom en lille håndfuld romainesalat på underbollen.
- Læg så et stort lag pulled pork på, og derpå et par spiseskefulde rødløgsrelish.
- Slut af med lidt agurk og tomat - eller spis dem ved siden af. Det plejer jeg at gøre.
- Læg så overbollen på, og tryk let sammen.
Hvad skal du så? Nyd din burger med pulled pork - gerne i selskab med et godt glas øs, da det passer super godt til burgeren.
Og du kan sagtens spise to burgere. Muligvis endda tre, hvis du er meget sulten.
Se også mine opskrifter på:
Hej Heidi
Mange tak for tilbagemeldingen. Pulled pork er FANTASTISK i en burger 🙂
Bedste hilsner
Holger
Guffeliguf.dk.
Vi har lavet den nogle gange efterhånden og den er blevet en favorit her i huset. Og vi elsker pulled pork 😉
Kh Heidi V.
Sådan en pulled pork burger ser mums ud. Skal jeg vist have overtalt kæresten til at lave 🙂
Kh Laila