Se her hvordan du laver en pulled pork burger med coleslaw. Opskriften er inklusiv video, og du får den bedste opskrift på rub til pulled pork.
Pulled pork burger med coleslaw er blevet en populær klassiker ved grillen i de danske hjem. Og ikke uden grund.
Her får man virkelig en burger med meget smag, og selvom kødet tager lidt tid at lave, så er det hele ventetiden værd.
Det er Flemming Nissen fra Flemmings Lækkerier, der her viser dig hvordan du laver den perfekte pulled pork burger med coleslaw.
Ud over ingredienser her skal du selvfølgelig også bruge burgerboller - og du kan eksempelvis lave mine hjemmelavede burgerboller.
Opskrift på pulled pork burger med coleslaw
Pulled pork burger med coleslaw
Tryk på antal stjerner for at bedømme
Gem på din huskeliste her UDSKRIV PINTERESTIngredienser
- 1 nakkefilet
Rub
- 2 spiseskefulde paprika
- 1 spiseskefuld røget paprika
- 2 spiseskefulde brun farin
- 1 spiseskefuld sennepspulver
- 1 spiseskefuld løgpulver
- 1 spiseskefuld friskkværnet peber
- 2 teskefulde salt
- 1 teskefuld hvidløgspulver
- 1 teskefuld cayennepeber
- 1 spiseskefuld stødt koriander
Coleslaw
- 1 spidskål
- 5-6 gulerødder
- 5 deciliter græsk yoghurt
- 1 spiseskefuld Dijon sennep
- 2 teskefulde sukker
- 1 teskefuld stødt spidskommen
- 2 teskefulde salt
- friskkværnet peber
Sådan gør du
- Rub røres sammen.
- Rub masseres godt ind i nakkefilet, som derefter hviler til næste dag.
- Kødet tilberedes til pulled pork. Se hvordan i videoen.
Kom med din kommentar her