Her er en opskrift på lækker pizzadip. En typisk amerikanske forret, der laves med masser af ost og tomatsauce, og nydes på skiver af flutes.
Pizadip er sådan en rigtig typisk amerikansk opskrift, og amerikanerne elsker jo forskellige typer af dip.
Pizzadippen er bestemt ikke noget du skal lave, hvis du er bange for at kalorier. Men er du ikke så forskrækket, og samtidg glad for smeltet ost, ja så er denne forret eller snack lige sagen.
Fadet med den færdige pizzadip stilles på bordet, og her tager man så stykker af den og lægger på skiver af flutes. Simpelt og godt.
Opskrift på pizzadip
Pizzadip - en lækker amerikansk forret
Ingredienser
- 100 g flødeost - naturel, skal have stuetemperatur
- 0,6 dl creme fraiche - 18%
- 0,6 dl mayonnaise - hjemmelavet eller Hellmann's
- 1 ¼ dl mozzarella - revet
- 0,6 dl parmesan - friskrevet
- 1½ dl tomatsauce - hjemmelavet eller købt
- 1 ¼ dl mozzarella - revet
- 0,6 dl parmesan - friskrevet
- pepperoni
- oliven - sorte, skåret i skiver
Desuden
- flute - i skiver
Sådan gør du
- Tag flødeosten ud i god tid, så den bliver blødere og nemmere at have med at gøre.
- Kom flødeosten i en skål sammen med mayonnaise, creme fraiche, og den første portion ost.
- Rør det sammen til det er godt blandet og fordel det i et lille ovnfast fad.
- Fordel tomatsaucen ovenpå og derefter den 2. portion ost.
- Fordel pepperoni ovenpå og derefter oliven.
- Hertil kan du tilberede pizzadip, dække til og sætte på køl indtil det skal bruges.
- Forvarm ovnen til 175 grader varmluft og bag din pizzadip i 20 minutter, til osten bliver flydende og det bobler.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Den færdige pizzadip serveres straks sammen med skiver af flute.
Bag gerne flutes selv - det er ganske nemt, eller køb et par gode flutes hos din bager.
Se også disse opskrifter:
Del dine ideer og tanker med os andre her: