Pizza uden ost, men med lækker rucola, tomater og parmaskinke. Du kan selvfølgelig sagtens også putte lidt mozzarella på denne dejlige pizza.
Denne pizza er som sagt uden ost for alle os, der ikke er så glade for ost. Jo, vi er nogle stykker, der foretrækker pizza uden ost.
Eller til dig, der ikke tåler mælkeprodukter.
Hvis du nu alligevel sætter pris på ost på din pizza kan du sagtens lave denne pizza med ost.
Når du bager bunden kan du lægge skiver af mozzarella, der er friskost, oven på pizzasaucen.
Opskriften er beregnet til fire personer, hvor du kan lave pizzaerne i ønskede størrelser.
Opskrift
Pizza uden ost, men med rucola og parmaskinke
Tryk på antal stjerner for at bedømme
UDSKRIV PINTEREST GEM OPSKRIFTIngredienser
Pizzadej
- 1 kilo hvedemel tipo 00, pizzamel
- 6,5 deciliter vand lunkent
- 50 gram gær
- 2 teske salt
- 3 spiseskefulde olivenolie
- portion pizzasauce
- oregano
- 2 fed hvidløg finthakket
Sådan gør du
- Vi starter med at lave vores dej til pizza uden ost. Hæld lunkent vand (bare tap den fra vandhanen) op i en skål til røremaskinen. Smuldr gæren ned i, og rør gæren ud i vandet ved lav hastighed.
- Kom så salt i, og derefter gradvist pizza mel. Så tilsætter du olivenolien, og lader røremaskinen ælte pizzadejen godt igennem i 8-10 minutter ved næst-laveste hastighed. Det kan være nødvendigt at tilsætte en smule mere vand eller mel, og det gør du selvfølgelig så bare. Men opskriften plejer at ramme meget fint. Du ælter selvfølgelig med dejkrogen.
- Læg så et viskestykke over skålen, og lad pizzadejen stå og hæve et lunt sted i 30 minutter. Den hæver helt op til kanten af skålen. Så er du advaret.
- Kom lidt mel ud på bordet, og vælt dejen til vores pizza uden pst ud på bordet. Ælt den igennem med hænderne - tilsæt om nødvendigt en smule mere mel.
- Tænd ovnen på 275 grader varmluft - pizzaer skal bages vej HØJ varme!
- Del så dejen i passende stykker - du kan sagtens lave 5-6 gode pizzaer af denne portion dej - og selvfølgelig flere, hvis du ønsker mindre pizzaer.
- Rul dejklumperne ud til pizzaer, som du lægger på en bagesten, eller bageplade beklædt med bagepapir.
- Smør dem med pizzasauce, læg stykker af finthakkede hvidløgsfed på - og drys lidt tørret oregano ud over din pizza uden ost.
- Bag nu din pizza i ovnen i 8-10 minutter - afhængig af hvor hårdt du ønsker den bagt. Du kan sagtens have to pizzaer i ovnen af gangen.
- Tag din pizza ud, og læg nu topping på. Start med en håndfuld frisk rucola salat (husk altid at skylle rucola grundigt i koldt vand, så du undgår jordbakterier), læg så nogle tomatbåde, nogle tynde skiver rødløg, og slut af med skiver af en god parmaskinke.
Tips
Lad din pizza uden ost stå nogle få minutter, så varmen fra pizzaen når at fordele sig til din topping.
Det udvikler smagen, og du får en bedre pizzaoplevelse. Og så brænder du heller ikke tungen på den varme pizza.
Se også disse opskrifter:
Kom med din kommentar her