Her er opskriften på pastasalat a la Newyorker By Heart, der er en populær salat med blandt andet pasta, mango og agurk. God som tilbehør til mange retter.
Opskriften på pastasalat a la Newyorker By Heart er beregnet som tilbehør til fire personer.
Ingredienser
Kogt, kold pasta - kogt al dente (ca. 300-400 gram)
1 mango, frugkødet skåret fra og i tern
Et lille stykke emmentaler i små tern
2 røde peberfrugter i små strimler
½ agurk, halveret, kerner fjernet og skåret i små bjælker
3 gulerødder i tynde skiver eller tern
½ pose tørrede tranebær
Letristede solsikkekerner
½ pakke blandet salatblade
Fremgangsmåde
- Bland det hele sammen i en - undtagen tranebær og solsikkekerner - som kommes over til sidst.
- Krydr det hele med lidt friskkværnet pebet.
- Lav evt. dressing af resten af creme fraichen tilsat lidt presset hvidløg, salt og friskkværnet peber - eller lav selv en dressing.
Pastasalat a la Newyorker By Heart serveres straks.
Denne opskrift er fra bloggen Newyorker By Heart,
der nu bor på Madens Verden. Find alle opskrifterne
ved at klikke på billedet herover!