Her får du opskriften på pastafad med kylling, grøntsager og tomatsuppe fra Newyorker By Heart. En god aftensmad, som kan varieres på mange måder.
En skøn opskrift på aftensmad med et rigtig lækkert pastafad med kylling og grøntsager.
Grøntsagerne kan jo skiftes ud efter hvad du kan lide og hvad du har - og det samme kan krydderierne.
Jeg elsker sådanne "ovn-ting", der kan varieres efter hvad man har og hvad man kan lide. De kan jo så laves igen og igen, uden at være ens fra gang til gang.
Opskriften på pastafad med kylling, grøntsager og tomatsuppe er beregnet til fire personer.
Ingredienser
En god halv pose suppehorn (pasta)
3 kyllingebrystfileter skåret i tern
Salt og friskkværnet peber
Lidt Pasta Basilico
Et par drej af Chili Explosion
1 squash, flækket på langs og kernerne skrabet ud, skåret i tern
2 store gulerødder i små tern
½ pakke baconskiver, skåret i tern
2 snackpeber i små tern
1 stort løg, finthakket
3 fed hvidløg, knust og finthakket
1 dåse Heinz tomatsuppe
2 spsk. creme fraiche 38%
Revet mozzarella
Fremgangsmåde
- Kog pastaen i rigeligt, godt saltet, vand. Hæld vandet fra og lad det dryppe af.
- Varm olivenolie op på en pande og brun kyllingekødet ad et par gange, krydr det med salt, friskkværnet peber og Pasta Basilico. Det skal ikke være gennemstegt, for det skal i ovnen.
- Tag kødet op og læg i et fad.
- Kom bacon på panden og steg til det begynder at tage farve. Tilsæt løg og lad det sautere med, til det begynder at tage farve.
- Tilsæt gulerødder, krydr med salt og friskkværnet peber, lad det stege et par minutter.
- Kom så squash, snackpeber og hvidløg ved, krydr igen med lidt salt og friskkværnet peber og lad det stege et par minutter. Rør i det af og til.
- Kom det hele op i fadet til kyllingestykkerne og vend det godt sammen. Tilsæt den kogte pasta og vend godt rundt igen.
- Kog så panden af med tomatsuppen, tilsæt creme fraiche og pisk det ud, smag til med salt, friskkværnet peber og Pasta Basilico.
- Hæld det over pasta-blandingen, drys med revet ost og sæt i ovnen (varmluft) ved 185 grader i ca. 20 minutter, til osten er gylden og smeltet.
Det færdige pastafad med kylling serveres straks - eventuelt sammen med et stykke nybagt foldebrød.
Din vurdering
-
Pastafad med kylling
Stem her
( stemme)
Comments
No Comments